Google Ads Kampánykezelés

Hirdetések létrehozása és kezelése szakértelemmel

Az online üzleti világban a siker eléréséhez elengedhetetlenül fontos az aktív és hatékony online jelenlét. Ha szeretnéd maximalizálni a weboldalad látogatottságát, növelni az ügyfélkörödet és fokozni az értékesítéseidet, akkor a megfelelő Google Ads kampányokkal támogatott digitális marketing kulcsfontosságú lehetőség.

Kampánykezelés

Optimalizálom Google Ads kampányaid szakértői segítségemmel, és maximalizálom hirdetéseid hatékonyságát! Növeld weboldalad látogatottságát és konverzióit célzott megoldásaimmal, amelyekkel kiemelkedhetsz a versenyből.

Ár havonta: Fix 30.000 Ft + költségkeret 15%-a

Új kampány létrehozása/átvétele

Létrehozom vagy átveszem Google Ads kampányod. Célzott stratégiákkal és adaptív optimalizálással biztosítom, hogy hirdetéseid kiemelkedő legyen a piacon, fokozva ezzel a látogatottságot és a konverziós arányt.

Ár: 35.000 Ft / kampány

Hirdetéscsoport felár

A több hirdetéscsoport használata célzottabb megközelítést tesz lehetővé, lehetővé téve, hogy pontosabban szólítsuk meg különféle célközönségeket. Ezáltal javulnak a konverziós ráták, mivel minden csoport számára relevánsabb hirdetéseket jelenítünk meg, optimalizálva a hirdetési költségeket és növelve a befektetés megtérülését (ROI). A hirdetéscsoportok számának növelése miatt kalkulált felár a részletesebb tervezési és optimalizálási munka költségeit fedezi.

 

Ár: 9.000 Ft/hirdetéscsoport

A feltüntetett árak alanyi adómentesek, tehát Áfát nem tartalmaznak. (AAM adózás)

Árajánlatkérő űrlap

Kérj ajánlatot még ma, hogy közösen elindíthassuk a munkát.

Partnereim

Vélemények a munkáimról