WordPress Havi Karbantartás

Stabil és Professzionális Online Jelenlét

Weboldalad a vállalkozásod arca az interneten. Ha nem karbantartod rendszeresen, akkor veszélybe kerülhet a biztonsága, a stabilitása és az aktualitása. Ez pedig rontja a látogatók és a potenciális ügyfelek benyomását a tevékenységedről.

Segítek abban, hogy weboldalad mindig naprakész, hibamentes és védett legyen az illetéktelen behatolók ellen. Vállalom a weboldalad rendszeres frissítését, biztonsági mentését, vírusellenőrzését és vírusírtását.

Ne pazarold az idődet a weboldalad karbantartására! Bízd rám ezt a feladatot, és foglalkozz csak azzal, amihez igazán értesz: a vállalkozásod sikerével!

A havi karbantartási csomagjaim egyedülálló előnyt kínálnak az egyszeri karbantartáshoz képest. Míg az egyszeri karbantartás során csak ingyenes és azonnal elérhető szoftvereszközökre támaszkodhatom, addig a havi karbantartás keretében prémium szoftvermegoldásokat és személyre szabott beavatkozásokat is alkalmazok. Ez utóbbi megközelítés lehetővé teszi számomra, hogy folyamatosan magas szintű minőséget biztosítsak, proaktívan kezeljem weboldalad biztonsági és teljesítménybeli szükségleteit, valamint azonnal reagáljak a WordPress és a pluginok frissítéseiből adódó változásokra. A havi karbantartási csomag választásával tehát nem csak a problémák gyorsabb kezelését, hanem a weboldal hosszú távú stabilitását és fejlődését is biztosítani tudom.

WordPress havi karbantartás szolgáltatás

A weboldal karbantartása kulcsfontosságú a zökkenőmentes működés, a biztonság és a látogatók pozitív élményének biztosításához. A Wsoperator választásával nem csak időt és erőforrást takaríthatsz meg, de a legújabb technológiákat és biztonsági megoldásokat is élvezheted. Válaszd a Wsoperatort a weboldalad üzemeltetőjének! A fejlődés és a stabilitás garantált!

Általános karbantartás

WordPress weboldalak általános karbantartása: Biztosítom weboldalad zavartalan működését, amely magában foglalja az alapvető frissítéseket és a biztonsági ellenőrzéseket, így nyugodtan fókuszálhatsz üzleti céljaidra anélkül, hogy a weboldalad technikai állapotáért aggódnod kellene.

Irányár: 9.000 Ft/hó – tól

Prémium Weboldal Karbantartás és SEO

Túlmutatva az általános karbantartáson, a Prémium Weboldal Karbantartás és Optimalizálás szolgáltatásom magában foglalja a SEO felügyeletet és finomhangolást, linkellenőrzést, teljesítményoptimalizálást és biztonsági auditálást is, garantálva ezzel weboldalad folyamatosan magas teljesítményét és jobb láthatóságát a keresőmotorokban. Ez a szolgáltatás kifejezetten azoknak szól, akik maximális értéket kívánnak kihozni weboldalukból, növelve annak hatékonyságát és elérését az online térben. A karbantartások prémium szoftverekkel történnek.

Irányár: 25.000 Ft/hó – tól

VIP WordPress Partnerprogram:

A VIP WordPress Partnerprogram az a teljes körű megoldás, amely mindenre kiterjed, amit egy WordPress weboldal igényelhet. Ez a prémium szintű szolgáltatás tartalmazza a tartalomszerkesztést, termékfeltöltéseket, teljes tárhelykezelést, gyors és hatékony hibajavításokat, valamint a weboldal helyreállítását szükség esetén. Emellett prioritást élvez a rendszeres biztonsági auditálás, a sebességoptimalizálás, SEO optimalizálás, valamint a technikai támogatás minden szintjén.

Ez a szolgáltatás ideális választás azok számára, akik egy olyan megbízható partnerre szeretnének támaszkodni, aki teljes mértékben kezeli weboldalukat, lehetővé téve számukra, hogy ők kizárólag üzleti tevékenységükre koncentrálhassanak. A VIP WordPress partnerprogramommal gondoskodhatsz arról, hogy weboldalad mindig a legjobb állapotban legyen, így neked több időd marad arra, hogy szakmai területeden kiemelkedj.

A feltüntetett árak alanyi adómentesek, tehát Áfát nem tartalmaznak. (AAM adózás)

Árajánlatkérő űrlap

Kérj ajánlatot WordPress karbantartásra még ma és hozzuk ki a legjobbat weboldaladból!

Biztonsági frissítések:
Az egyik legfontosabb feladat a WordPress mag, a témák és a bővítmények frissítése. Ezek a frissítések gyakran tartalmaznak biztonsági javításokat, amelyek segítenek megvédeni az oldalt a kiberfenyegetésekkel szemben.

Biztonsági mentések:
Rendszeres biztonsági mentések készítése elengedhetetlen, hogy vissza lehessen állítani az oldalt, ha valami váratlanul történik. A biztonsági mentéseket külön tárolóban kell tárolni, ideális esetben egy felhőalapú szolgáltatásban.

Teljesítmény monitorozása:
A weboldal sebességének és teljesítményének nyomon követése fontos a felhasználói élmény szempontjából. Eszközök, mint például a Google PageSpeed Insights segíthetnek azonosítani a javítandó területeket.

Linkellenőrzés:
Az elavult vagy törött linkek negatívan befolyásolhatják az oldal SEO-értékét és felhasználói élményét. A havi rutin részeként érdemes ellenőrizni és javítani ezeket a linkeket.

Tartalom frissítése:
Bár a statikus oldalak tartalma nem változik olyan gyakran, fontos az elavult információk frissítése, új tartalmak hozzáadása vagy a meglévők finomítása.

SEO elemzés és optimalizálás:
A keresőmotor-optimalizálás (SEO) egy folyamatos folyamat. Hasznos lehet havonta átnézni az oldal SEO teljesítményét, és szükség esetén módosításokat végezni a kulcsszavakon, meta leírásokon és más SEO elemeken.

Biztonsági ellenőrzés:
A weboldal biztonságának rendszeres ellenőrzése, például a bejelentkezési kísérletek monitorozása és a biztonsági bővítmények használata segíthet a nem kívánt behatolók távol tartásában.

Kompatibilitás ellenőrzése:
Győződjön meg arról, hogy az oldal kompatibilis marad a legújabb böngészőverziókkal és eszközökkel, hogy minden látogató számára optimális élményt nyújtson.

Gyakori kérdések

Milyen gyakran kapom a frissítéseket?

A karbantartások általában kéthetente vagy havonta történnek. A felügyeletek, a védelem és a optimalizálások szinte folyamatosan. Valós időben kapok értesítéseket emailben a weboldal állapotával kapcsolatban, amint van rá kapacitásom, a felmerülő problémákat javítom/optimalizálom.

Mennyi ideig tart a karbantartás felvétele?

Az előfizetéstől számítva 1-2 napon belül megkezdem az első karbantartást.

Szerződésbe vagyok kötve?

Ha nem ragaszkodsz hozzá, nem írunk szerződést. Bármikor lemondhatod a szolgáltatást!

Az baj, ha nem a WsOperator készítette el a webhelyemet?

Függetlenül attól, hogy ki készítette webhelyed, továbbra is tudok a weboldaladnak karbantartást nyújtani.

Hol tároljod a biztonsági másolataimat?

Weboldalad biztonsági másolatait egy külön Google Drive szerveren fogom tárolni, távol a webtárhely szervertől. Ez azért is fontos, hogy ha a tárhellyel valami történik, a weboldalad ne vesszen el.

Mi történik, ha a webhelyem leáll, feltörik vagy elromlik stb?

Bár minden óvintézkedést megteszek annak érdekében, hogy a webhelyek biztonságosak legyenek, nincs garantált mód arra, hogy 100%-ban biztonságossá tegyem. Sajnos mindig vannak rosszindulatú emberek, szoftverek. Ha azonban webhelyed tönkre megy, segítek a legfrissebb biztonsági másolat visszaállításában.

A Wsoperátor tárhelyére kell költöztetnem a weboldalamat?

A rövid válasz Nem, bár vannak kifejezetten WordPress-webhelyekhez tervezett nagy teljesítményű webhelytárhelyeim, amelyeket javaslok, mert jobb eredményeket érhet el. A világ bármely hosting cégénél támogatom a webhelyed.

Milyen órákban érhető el az ügyfélszolgálat?

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 7:30–19:00 óráig, email-ben 24/7 elérhető vagyok maximum 4-6 órás válaszidővel.

Partnereim

Vélemények a munkáimról